Επόμενη αγωνιστική(4η): Σάββατο 28/9 Απόλλων-Αλκή (19:00), Νέα Σαλαμίνα - ΑΠΟΕΛ (19:00), Κυριακή 29/9 ΑΡΗΣ - Εθ. Άχνας (18:00), Ανόρθωση - Δόξα (18:00), Ομόνοια - ΑΕΛ (19:00), ΑΕΚ Λαρ - ΕΝΠ (19:00) Δευτέρα 30/9 Ερμής - Κούκλια (19:00)

Μεταφράστε τη σελίδα μας/Translate our page

Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2013

Το aris300 blog τώρα και στο FACEBOOK !!

Την δικιά του επίσημη σελίδα στο Facebook απέκτησε το blog μας χθες το απόγευμα. Πιστεύω πως όλη η στήριξη που έδειξε ο κόσμος του ΑΡΗ τον τελευταίο καιρό προς το blog αυτό, το βοήθησε να προωθηθεί, γιαυτό και εγώ με τη σειρά μου προσπαθώ να βελτιώνω την προσπάθεια αυτή που γίνεται.
Μέσω της δημιουργίας της σελίδας πλέον ο κόσμος θα μπορεί να ενημερώνεται πολύ πιο γρήγορα για τα νέα του blog μας, δίνοντας τη δυνατότητα ευκολίας και ενημέρωσης ταυτόχρονα. Μόνο με ένα κλικ στο "Μου αρέσει/Like" στη σελίδα θα έχετε δυνατότητα να διαβάσετε όλα τα νέα του blog, όπως επίσης να σχολιάσετε και να γράψετε δικές σας εισηγήσεις και παρατηρήσεις. Μέσω της σελίδας στο κοινωνικό δίκτυο επίσης, θα δημοσιεύω διάφορες φωτογραφίες η βίντεο για την ομάδα τις οποίες μπορεί να μην ανεβάζω στη σελίδα εδώ "www.aris300.blogspot.com", καθώς μπορεί να τις ανεβάζω με το κινητό όταν βρίσκομαι στο γήπεδο, όπως επίσης και μερικά βίντεο, και λόγω ευκολίας θα ανεβαίνουν μόνο στη σελίδα στο Facebook.
Θα σας παρακαλούσα σε αυτό το σημείο να στηρίξετε την προσπάθεια που θα γίνει με τη σελίδα αυτή, διαδίδοντας την όσο πιο γρήγορα γίνεται για να φτάσουμε σε ένα αριθμό μελών που αναλογούν στην ομάδα μας.
*Να σας πω μάλιστα πως μπορείτε να κάνετε "Like" και άμεσα από εδώ, κάνοντας "κλικ" στο "Like" που βλέπεται στο πλάι της σελίδας σας, εκεί που λέει "Find us on Facebook".

Σας ευχαριστώ ΑΡΗΑΝΟΙ μου φίλοι και φίλες!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου